Teken je doelen

Teken je doelen

Hoe mooi is het als je scherp hebt wat jouw toegevoegde waarde is en hoe je die met de juiste focus het beste kunt inzetten? Wil jij ook helder hebben welke volgende stap bijdraagt aan het behalen van je ambities?

Tijdens de 2-daagse training ‘Ontwerp je Ontwikkelplan’ geef jij je loopbaan een energieke boost en zie je weer nieuwe mogelijkheden. De training bestaat uit 2 trainingsdagen: trainingsdag 1 ‘Teken je Talenten’ en trainingsdag 2 ‘Teken je Doelen’. 

Tijdens de 1e trainingsdag ‘Teken je Talenten’ heb je inzicht gekregen in waar je voor staat via je drijfveren, waarden, talenten en kwaliteiten. Deze 2e dag ‘Teken je Doelen’ focussen we ons op de vragen ‘Waar ga ik voor?‘ en ‘Hoe kom ik daar?’. We gaan de slag met verschillende visuele en creatieve werkvormen die je helpen je toegevoegde waarde en ambities scherper te krijgen. Op basis daarvan ga je onderzoeken welke opties je hebt en hoe je daar kunt komen. Uiteraard ga je naar huis met een concreet actieplan om je ambities waar te maken! 

Na het volgen van de 2 trainingsdagen plannen we een coachgesprek in waarmee we de ingezette weg borgen.

Pak de regie en gun jezelf deze energieke boost! Schrijf je in via 06-25066776 of saskia@ontwikkelzin.nl.

Waar sta ik voor
Waar ga ik voor?
Hoe kom ik daar

Informatie

De kosten van deze 2-daagse training, inclusief een coachgesprek, zijn € 945 excl btw. Materiaal tijdens de training, koffie, thee en lunch is inbegrepen.

In veel gevallen worden de kosten vergoed door je werkgever. Betaal je het zelf, dan is een deel van de kosten aftrekbaar. Voor ZZP-ers is het gehele bedrag aftrekbaar. Check voor actuele informatie en eventuele voorwaarden de site van de Belastingdienst.

Mijn werkwijze is toekomstgericht en focust zich op het zichtbaar maken, verhelderen en versterken van al aanwezige talenten en ambities. Hiervoor maak ik gebruik van creatieve en visuele werkvormen en laat ik mij graag inspireren door de kracht van Creative Problem Solving (CPS), Design Thinking, Appreciative Inquiry, Liminaal denken en het kernkwadrant. Lees hier meer over mijn creatieve & visuele aanpak.

Gun jezelf ook een boost voor je bedrijf en schrijf je in via 06-25066776 of saskia@ontwikkelzin.nl.

Visuele coaching
Visueel werken
Workshop zakelijk tekenen
Training & coaching
In-company trainingen