Teken je doelen

Teken je doelen

Hoe mooi is het als je scherp hebt wat jouw toegevoegde waarde is en hoe je die met de juiste focus het beste kunt inzetten? Wil jij ook helder hebben welke volgende stap bijdraagt aan het behalen van je ambities?

In de training ‘Teken je doelen’ geef jij je loopbaan, team of bedrijf een energieke boost en zie je weer nieuwe kansen en mogelijkheden. We gaan de slag met verschillende visuele en creatieve werkvormen die je helpen je toegevoegde waarde en ambities scherper te krijgen. Op basis daarvan ga je onderzoeken welke opties je hebt en hoe je daar kunt komen. Uiteraard ga je naar huis met een concreet actieplan om je ambities waar te maken!

Wil je eerst meer inzicht in waar jij voor staat? Combineer deze training dan met de training ’Teken je talenten‘. Deze vindt twee weken vooraf plaats, dus op 16 september of 4 november. In deze training help ik je scherp te krijgen waar jij warm voor loopt, waar je talenten liggen en hoe jij je kwaliteiten goed kunt inzetten. Boek je direct beide trainingen dan krijg je een korting en een coachgesprek om de ingezette weg te borgen.

Pak de regie en gun jezelf deze energieke boost! Schrijf je in via 06-25066776 of saskia@ontwikkelzin.nl.

Waar sta ik voor
Waar ga ik voor?
Hoe kom ik daar

Werkwijze & aanpak

De trainingsdag vindt plaats van 9.30 – 16.00 uur in Rotterdam op één van de volgende data:

  • Woensdag 30 september 2020
  • Woensdag 18 november 2020

De kosten van deze training zijn € 499 excl btw. Materiaal tijdens de training, koffie, thee en lunch is inbegrepen. Boek je deze training direct samen met de training ‘Teken je talenten’, dan betaal je €945 voor beide trainingen en krijg je een coachgesprek om te ingezette weg te borgen. Kijk hier voor meer informatie.

Aanmelden kan via 06-25066776 of Saskia@ontwikkelzin.nl

Ontwerp je ontwikkelplan

In veel gevallen worden de kosten vergoed door je werkgever. Betaal je het zelf, dan is een deel van de kosten aftrekbaar. Voor ZZP-ers is het gehele bedrag aftrekbaar. Check voor actuele informatie en eventuele voorwaarden de site van de Belastingdienst.

Mijn werkwijze is toekomstgericht en focust zich op het zichtbaar maken, verhelderen en versterken van al aanwezige talenten en ambities. Hiervoor maak ik gebruik van creatieve en visuele werkvormen en laat ik mij graag inspireren door de kracht van Creative Problem Solving (CPS), Design Thinking, Appreciative Inquiry, Liminaal denken en het kernkwadrant. Lees hier meer over mijn creatieve & visuele aanpak.

Gun jezelf ook een boost voor je bedrijf en schrijf je in via 06-25066776 of saskia@ontwikkelzin.nl.

Visuele coaching
Visueel werken
Workshop zakelijk tekenen
Training & coaching
In-company trainingen