Teken je talent

Teken je talenten

Hoe mooi is het als je scherp hebt wat je talenten en drijfveren zijn en hoe je deze het beste kunt inzetten om je doelen te bereiken? Wil jij ook helder hebben welke volgende stap bijdraagt aan het behalen van je ambities?

Tijdens training ‘Ontwerp je Ontwikkelplan’ geef jij je loopbaan een energieke boost en zie je weer nieuwe mogelijkheden. De training bestaat uit 2 trainingsdagen: trainingsdag 1 ‘Teken je Talenten’ en trainingsdag 2 ‘Teken je Doelen‘.

Deze 1e trainingsdag ‘Teken je Talenten’ staat in het teken van je drijfveren, waarden, talenten en kwaliteiten. We gaan de slag met verschillende visuele en creatieve werkvormen die je helpen scherp te krijgen waar jij warm voor loopt, waar je talenten liggen en hoe jij je kwaliteiten goed kunt inzetten om je doelen te bereiken. Deze training geeft je inzicht in waar je voor staat. 

In de vervolgtraining Teken je doelen focussen we ons op de vragen ‘Waar ga ik voor?‘ en ‘Hoe kom ik daar?’. Deze training helpt je kansen en mogelijkheden te zien waarvan je niet wist dat ze bestonden. Na het volgen van de 2 trainingsdagen plannen we een coachgesprek in waarmee we de ingezette weg borgen.

Pak de regie en gun jezelf deze energieke boost! Schrijf je in via 06-25066776 of saskia@ontwikkelzin.nl.

Waar sta ik voor
Waar ga ik voor?
Hoe kom ik daar

Informatie

De kosten van deze 2-daagse training, inclusief coachgesprek, zijn € 945 excl btw. Materiaal tijdens de training, koffie, thee en lunch is inbegrepen.

Mijn werkwijze is toekomstgericht en focust zich op het zichtbaar maken, verhelderen en versterken van al aanwezige talenten en ambities. Hiervoor maak ik gebruik van creatieve en visuele werkvormen en laat ik mij graag inspireren door de kracht van Creative Problem Solving (CPS), Design Thinking, Appreciative Inquiry, Liminaal denken en het kernkwadrant. Lees hier meer over mijn creatieve & visuele aanpak.

Gun jezelf ook een boost voor je loopbaan en schrijf je in via 06-25066776 of saskia@ontwikkelzin.nl.

Teken je doelen
Visuele coaching
Visieontwikkeling
Visueel werken
Training & coaching
In-company trainingen