Teken je talent

Teken je talenten

Hoe mooi is het als je scherp hebt wat je talenten en drijfveren zijn en hoe je deze het beste kunt inzetten om je doelen te bereiken? Wil jij ook helder hebben welke volgende stap bijdraagt aan het behalen van je ambities?

In de training ‘Teken je talenten’ geef jij je loopbaan een energieke boost en zie je weer nieuwe mogelijkheden. We gaan de slag met verschillende visuele en creatieve werkvormen die je helpen scherp te krijgen waar jij warm voor loopt, waar je talenten liggen en hoe jij je kwaliteiten goed kunt inzetten.

In de optionele vervolgtraining Teken je doelen kun je nog een stap verder gaan. We focussen ons hier op de vragen ‘Waar ga ik voor?‘ en ‘Hoe kom ik daar?’. Deze training helpt het je kansen en mogelijkheden te zien waarvan je niet wist dat ze bestonden. Boek je gelijk beide trainingen, dan krijg je naast een korting ook nog een coachgesprek waarmee we de ingezette weg borgen.

Pak de regie en gun jezelf deze energieke boost! Schrijf je in via 06-25066776 of saskia@ontwikkelzin.nl.

Waar sta ik voor
Waar ga ik voor?
Hoe kom ik daar

Informatie

De trainingsdag vindt plaats van 9.30 – 16.00 uur in Rotterdam. Je kunt kiezen uit de volgende data:

  • Woensdag 16 september 2020 (Optioneel vervolg op 30 september)
  • Woensdag 4 november 2020 (Optioneel vervolg op 18 november

De kosten van deze training zijn € 499 excl btw. Materiaal tijdens de training, koffie, thee en lunch is inbegrepen. Boek je gelijk de vervolgtraining ‘Teken je doelen’, dan betaal je voor beide € 945 excl btw en plannen we ook een coachgesprek na de training. Kijk hier voor meer informatie.

Aanmelden kan via 06-25066776 of Saskia@ontwikkelzin.nl

Ontwerp je ontwikkelplan

Mijn werkwijze is toekomstgericht en focust zich op het zichtbaar maken, verhelderen en versterken van al aanwezige talenten en ambities. Hiervoor maak ik gebruik van creatieve en visuele werkvormen en laat ik mij graag inspireren door de kracht van Creative Problem Solving (CPS), Design Thinking, Appreciative Inquiry, Liminaal denken en het kernkwadrant. Lees hier meer over mijn creatieve & visuele aanpak.

Gun jezelf ook een boost voor je loopbaan en schrijf je in via 06-25066776 of saskia@ontwikkelzin.nl.

Teken je doelen
Visuele coaching
Visieontwikkeling
Visueel werken
Training & coaching
In-company trainingen