Teken je talenten

Hoe mooi is het als je scherp hebt wat je talenten en drijfveren zijn en hoe je deze het beste kunt inzetten om je doelen te bereiken? Wil jij ook helder hebben welke volgende stap bijdraagt aan het behalen van je ambities?

Pak de regie en ontwerp je ontwikkelplan! Dankzij de visuele en creatieve aanpak brengen we hoofd, hart en handen in balans. Je krijgt scherp wat je denkt, maakt zichtbaar wat je voelt en krijgt focus op wat je te doen staat. De training ‘Ontwerp je Ontwikkelplan’ bestaat uit twee delen: ‘Teken je talenten’ en ‘Teken je doelen’. Na deze training beschik je over het inzicht en de handvatten om de eerste stappen te zetten in het uitvoeren van je ontwikkelplan.

In het deel ‘Teken je talenten’ ga je op ontdekkingsreis in jezelf en krijg je inzicht in je talenten, drijfveren en kwaliteiten. We gaan de slag met verschillende visuele en creatieve werkvormen die je helpen scherp te krijgen waar jij warm voor loopt, waar je goed in bent en hoe jij je kwaliteiten kunt benutten.

In het tweede deel, ‘Teken je doelen’ ontdek je kansen en mogelijkheden waarvan je niet wist dat ze bestonden. We gaan op zoek naar jouw toegevoegde waarde en de verschillende manieren waarop je die kunt inzetten. Creatief denken en een open mindset staat hierbij centraal. Uiteraard eindigen we met een plan zodat jij met focus op pad kunt richting je doelen.

Ontwerp je ontwikkelplan op creatieve en visuele wijze en krijg scherp waar je voor staat, waar je voor gaat en hoe je daar komt. Voor meer informatie kun je contact opnemen via 06-25066776 of saskia@ontwikkelzin.nl.

In-company

De in-company trainingen zijn te boeken vanaf 4 personen. De maximale groepsgrootte is in overleg en mede afhankelijk van het doel en de duur van de workshop. Het materiaal is inbegrepen. De kosten zijn:

  • 4-8 personen: € 745 voor 1 dagdeel, €1.345 voor 2 dagdelen (excl BTW)
  • 9-12 personen: € 1.045 voor 1 dagdeel, € 1.545 voor 2 dagdelen (excl BTW)
  • meer personen in overleg

Mijn werkwijze is toekomstgericht en focust zich op het zichtbaar maken, verhelderen en versterken van al aanwezige talenten en ambities. Hiervoor maak ik gebruik van creatieve en visuele werkvormen en laat ik mij graag inspireren door de kracht van Creative Problem Solving (CPS), Design Thinking, Appreciative Inquiry, Liminaal denken en het kernkwadrant. Lees hier meer over mijn creatieve & visuele aanpak.

Neem gerust contact op via Saskia@ontwikkelzin.nl of 06-25066776 en we bespreken de mogelijkheden.

Waar sta ik voor
Waar ga ik voor?
Hoe kom ik daar
Teken je doelen
Visuele coaching
Visieontwikkeling
Visueel werken
Training & coaching
In-company trainingen