Contact en locatie

Kennismaken

Ik geloof er in dat iedereen ontwikkelpotentieel heeft. Creatief denken en visueel werken laat je nieuwe, innovatie mogelijkheden zien waarvan je niet dacht dat ze bestonden. Vanuit Ontwikkelzin help ik organisaties en professionals in zorg, onderwijs en (semi)overheid bij het zichtbaar maken van visie en ambitie, het verhelderen van drijfveren en kwaliteiten en het scherp krijgen van strategie en acties. Je kunt rekenen op sprankelende bijeenkomsten, inspirerende trainingen en energieke coaching met een overdosis creativiteit en visueel werken.

Door mijn ervaring als HR-businesspartner, Organisatieadviseur, Trainer en Biografisch coach doorzie ik snel wat er speelt, zowel boven als onder de tafel. Het helpt mij de kern snel scherp te krijgen en zichtbaar te maken. Ook laat ik mij graag inspireren door verschillende theorieën en methodieken. Zoals de kracht van Creative Problem Solving (CPS), Design Thinking, Appreciative Inquiry, Liminaal denken, het kernkwadrant en visueel werken middels zakelijk tekenen.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je mij bereiken via Saskia@ontwikkelzin.nl of telefoon: (06) 250 66 776.

Hopelijk tot snel!
Hartelijke groet, Saskia


Locatie Ontwikkelzin

Ontwikkelzin is gevestigd in de ‘jonge’ wijk Nesselande in Rotterdam op loopafstand van de boulevard aan de Zevenhuizerplas. De locatie ligt ook op loopafstand van metrostation Nesselande en is daardoor goed te bereiken vanaf NS-station Rotterdam Alexander.

Kom je met de auto? Rotterdam Nesselande ligt langs de N219 tussen de A20 afslag Nieuwerkerk a/d IJssel en de A12 afslag Zevenhuizen. Parkeren is gratis.

Trainingslocatie Het Coachhuis
De workshop en trainingen met open inschrijving worden gegeven in hartje Rotterdam. Dat kan zijn bij Het Coachhuis / Seven Fields aan de Wijnhaven 36 of een locatie in de omgeving.

Het Coachhuis / SevenFields

Het Coachhuis Rotterdam / Seven Fields ligt aan de Wijnhaven 36. De ingang is via lunchroom New Fork, bij binnenkomst rechts hangt een dagscherm met de ruimte die is gereserveerd voor de workshop.

De locatie is op 5 minuten lopen van trein- en metrostation Blaak. Kom je met de aute dan kun je het beste gratis parkeren op P+R Kralingse Zoom, je bent dan in 6 minuten op metro Blaak. Je kunt ook op loopafstand betaald parkeren in de garage van The Red Apple aan de Wijnbrugstraat 22. De kosten hiervoor zijn €2 per 50 minuten.

img_1721-1.jpg

Training & coaching
Individuele trajecten
In-company trainingen
Praatplaten en illustraties