Contact en locatie

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je mij bereiken via Saskia@ontwikkelzin.nl of telefoon: (06) 250 66 776.

Hopelijk tot snel!
Hartelijke groet, Saskia

Coachlocatie
Ontwikkelzin is gevestigd in de ‘jonge’ wijk Nesselande in Rotterdam op loopafstand van de boulevard aan de Zevenhuizerplas. De locatie ligt ook op loopafstand van metrostation Nesselande en is daardoor goed te bereiken vanaf NS-station Rotterdam Alexander.

Kom je met de auto? Rotterdam Nesselande ligt langs de N219 tussen de A20 afslag Nieuwerkerk a/d IJssel en de A12 afslag Zevenhuizen. Parkeren is gratis.

Trainingslocaties Canvas Rotterdam & Het Coachhuis
De workshop en trainingen met open inschrijving worden gegeven in hartje Rotterdam. Dat kan zijn bij Canvas Rotterdam aan de Nieuwe Binnenweg 75-c of bij Het Coachhuis / Seven Fields aan de Wijnhaven 36.

Canvas Rotterdam

CanvasRotterdam is te vinden op de 2e etage van een fris en modern verzamelgebouw aan de Nieuwe Binnenweg 75-c.

De locatie is op 12 minuten lopen van station Rotterdam Centraal via de Mauritsweg en op 4 minuten lopen van metrostation Eendrachtsplein (gratis parkeren kan op P+R Kralingse Zoom, metro naar Eendrachtsplein is 8 min). Parkeergarage Museumpark ligt op 8 minuten loopafstand van de locatie. Je betaald hier €0,50 per 14 minuten.

Het Coachhuis / SevenFields

Het Coachhuis Rotterdam / Seven Fields ligt aan de Wijnhaven 36. De ingang is via lunchroom New Fork, bij binnenkomst rechts hangt een dagscherm met de ruimte die is gereserveerd voor de workshop.

De locatie is op 5 minuten lopen van trein- en metrostation Blaak. Kom je met de aute dan kun je het beste gratis parkeren op P+R Kralingse Zoom, je bent dan in 6 minuten op metro Blaak. Je kunt ook op loopafstand betaald parkeren in de garage van The Red Apple aan de Wijnbrugstraat 22. De kosten hiervoor zijn €2 per 50 minuten.

img_1721-1.jpg