Contact en locatie

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je mij bereiken via Saskia@ontwikkelzin.nl of telefoon: (06) 250 66 776.

Hopelijk tot snel!
Hartelijke groet, Saskia

Coachlocatie
Ontwikkelzin is gevestigd in de ‘jonge’ wijk Nesselande in Rotterdam op loopafstand van de boulevard aan de Zevenhuizerplas. De locatie ligt ook op loopafstand van metrostation Nesselande en is daardoor goed te bereiken vanaf NS-station Rotterdam Alexander.

Kom je met de auto? Rotterdam Nesselande ligt langs de N219 tussen de A20 afslag Nieuwerkerk a/d IJssel en de A12 afslag Zevenhuizen. Parkeren is gratis.

Trainingslocatie
De workshop en trainingen met open inschrijving worden gegeven bij Canvas aan de Nieuwe Binnenweg 75-c in hartje Rotterdam. Op en rond de Nieuwe Binnenweg zijn vele leuke winkels en eettentjes te vinden. Uiteraard geef ik je graag nog wat leuke tips.

De locatie is op 12 minuten lopen van station Rotterdam Centraal via de Mauritsweg en op 4 minuten lopen van metrostation Eendrachtsplein (gratis parkeren kan op P+R Kralingse Zoom, metro naar Eendrachtsplein is 8 min).

img_1721-1.jpg