Contact en locatie

Voor meer informatie over wat ik voor je kan betekenen kun je mij bereiken via Saskia@ontwikkelzin.nl of (06) 250 66 776. Je kunt je vraag ook stellen via onderstaand contactformulier:

Naam

Emailadres

Telefoonnummer

Onderwerp

Bericht of vraag

Hopelijk tot snel!
Hartelijke groet, Saskia


Locatie Ontwikkelzin

Ontwikkelzin is gevestigd in de ‘jonge’ wijk Nesselande in Rotterdam op loopafstand van de boulevard aan de Zevenhuizerplas. De locatie ligt ook op loopafstand van metrostation Nesselande en is daardoor goed te bereiken vanaf NS-station Rotterdam Alexander.

Kom je met de auto? Rotterdam Nesselande ligt langs de N219 tussen de A20 afslag Nieuwerkerk a/d IJssel en de A12 afslag Zevenhuizen. Parkeren is gratis.

Trainingslocatie Het Coachhuis
De workshop en trainingen met open inschrijving worden gegeven in hartje Rotterdam. Dat kan zijn bij Het Coachhuis / Seven Fields aan de Wijnhaven 36 of een locatie in de omgeving.

Het Coachhuis / SevenFields

Het Coachhuis Rotterdam / Seven Fields ligt aan de Wijnhaven 36. De ingang is via lunchroom New Fork, bij binnenkomst rechts hangt een dagscherm met de ruimte die is gereserveerd voor de workshop.

De locatie is op 5 minuten lopen van trein- en metrostation Blaak. Kom je met de aute dan kun je het beste gratis parkeren op P+R Kralingse Zoom, je bent dan in 6 minuten op metro Blaak. Je kunt ook op loopafstand betaald parkeren in de garage van The Red Apple aan de Wijnbrugstraat 22. De kosten hiervoor zijn €2 per 50 minuten.

img_1721-1.jpg

Training & coaching
Coachkaarten
Visieontwikkeling
Praatplaten en illustraties