Workshop Zakelijk Tekenen

Wil je kennismaken met Zakelijk Tekenen en ervaren hoe jij visueel werken kunt toepassen in je werk? In deze workshop ervaar je dat iedereen kan tekenen (echt waar!), leer je de basics van het zakelijk tekenen en ga je vooral veel zelf aan de slag.

Aanmelden kan ook via Saskia@ontwikkelzin.nl.

Wat gaan we doen?
Je leert hoe je vanuit basisvormen simpele iconen en figuren tot leven laat komen en hoe het spelen met kleur, kaders en letters een tekening impact geeft. Ook krijg je heel veel tips over het oefenen met zakelijk tekenen en het toepassen ervan in je werk. 

Bij deze workshop is het materiaal inbegrepen in de vorm van een Startersset Zakelijk Tekenen. Deze bevat de menukaart Zakelijk Tekenen met veel inspiratie, een fineliner, markers en een schetsboek, waardoor je gelijk kunt beginnen met het bouwen aan je iconenbibliotheek. 

Deze introductieworkshop vindt plaats op vrijdagochtend van 10 tot 12 uur in Rotterdam op:

  • Vrijdag 24 januari 2020 (vol)
  • Vrijdag 14 februari (nog enkele tickets beschikbaar)
  • Vrijdag 13 maart 2020.

Teken je mee?

Ik zie je graag bij Canvas Rotterdam aan de Nieuwe Binnenweg 75-c. Inloop is vanaf 9.30 uur en we starten om 10.00 uur. De workshop eindigt om 12.00 uur.

De kosten van deze workshop zijn € 79,- ex btw (dus € 95,59 incl btw). Koffie, thee en lekkers is inbegrepen, net als de Startersset Zakelijk Tekenen met inspiratie en tekenmateriaal.

In deze workshop is plek voor 8 deelnemers. Mocht de workshop vol zitten, dan kijken we samen naar een andere datum. Lukt het niet een ander moment te kiezen, dan krijg je uiteraard je geld terug.

De locatie is op 12 minuten lopen van station Rotterdam Centraal via de Mauritsweg en op 4 minuten lopen van metrostation Eendrachtsplein (gratis parkeren kan op P+R Kralingse Zoom, metro naar Eendrachtsplein is 8 min). Op en rond de Nieuwe Binnenweg zijn vele leuke winkels en eettentjes te vinden. Uiteraard geef ik je graag nog wat leuke tips!

Aanmelden kan ook via saskia@ontwikkelzin.nl.

Maatwerk & Verdieping

Deze workshop bied ik ook aan als individuele workshop, in-company training of onderdeel van een teamuitje of heidag. Hierbij zorg ik altijd voor maatwerk en laat ik de inhoud en werkvormen aansluiten op de behoefte en wensen.

Hieronder vind je een indruk van de tarieven voor een in-company of maatwerk workshop Zakelijk Tekenen. Deze tarieven zijn excl btw en afhankelijk van het aantal deelnemers, de specifieke behoefte in maatwerk en materiaal en eventuele locatie- en reiskosten. Neem gerust contact op via 06-25066776 of saskia@ontwikkelzin.nl en we bespreken de mogelijkheden en bepalen aan de hand hiervan een passend tarief.

  • individuele workshop € 275 – € 345
  • in-company per dagdeel € 745 – € 945 – € 1.245
Visueel samenwerken
In-company trainingen
Creatieve en visuele werkvormen
Visieontwikkeling