Workshop Zakelijk Tekenen (in-company)

Wil je kennismaken met Zakelijk Tekenen en ervaren hoe jij visueel werken kunt toepassen in je werk? In één of twee dagdelen breng ik jullie alles bij wat nodig is om een vliegen start te maken en te ervaren dat iedereen kan tekenen (echt waar!).

Wat gaan we doen?
In het eerste dagdeel leer je hoe je vanuit basisvormen simpele iconen en figuren tot leven laat komen en hoe het spelen met kleur, kaders en letters een tekening impact geeft. Ook krijg je heel veel tips over het oefenen met zakelijk tekenen in de dagelijkse praktijk. 

Tijdens het 2e dagdeel is er de mogelijkheid voor meer verdieping en aansluiting op het eigen werk. Zoals het visualiseren van abstracte begrippen en lastige werktaal. Of het in beeld brengen van een project op proces. Je ervaart hoe je met visuele technieken informatie kunt ordenen en structuren en begrijpelijkn aantrekkelijk kunt overbrengen. Hierbij is brainstormen, het leggen van verbanden en prioriteren van belang. Naast dit alles laat ik je ook nog eens kennismaken met verschillende creatieve toepassingen en inspirerende werkvormen.

Het beloofd een actieve en inspirerende training te worden!
Boeken kan via Saskia@ontwikkelzin.nl.

Teken je mee?
Deze training is in-company te boeken vanaf 4 personen. De maximale groepsgrootte is in overleg en mede afhankelijk van het doel en de duur van de workshop. De kosten zijn:

  • 4-8 personen: € 1.145 voor (een gedeelte van) 1 dagdeel, €1.745 voor 2 aaneengesloten dagdelen (excl BTW)
  • 9-12 personen: € 1.345 voor (een gedeelte van) 1 dagdeel, € 1.945 voor 2 aaneengesloten dagdelen (excl BTW)
  • meer personen in overleg

Het materiaal is inbegrepen in de vorm van een Startersset Zakelijk Tekenen. Deze bevat de afkijkkaart Zakelijk Tekenen, een etui met een aantal professionele markers en een schetsboek in A5 formaat met wat dikker papier. Je kunt deze set makkelijk in je tas stoppen en dus overal aan de slag met het uitbouwen van je iconenbibliotheek. 

Wil je direct boeken of eerst afstemmen? Neem dan contact op via Saskia@ontwikkelzin.nl.

Opdrachtgevers Ontwikkelzin
Visieontwikkeling