Workshop Zakelijk Tekenen (basis)

Wil je kennismaken met Zakelijk Tekenen en ervaren hoe jij visueel werken kunt toepassen in je werk? In deze Basisworkshop ervaar je dat iedereen kan tekenen (echt waar!), leer je de basics van het zakelijk tekenen en ga je vooral veel zelf aan de slag.

Wat gaan we doen?
Je leert hoe je vanuit basisvormen simpele iconen en figuren tot leven laat komen en hoe het spelen met kleur, kaders en letters een tekening impact geeft. Ook krijg je heel veel tips over het oefenen met zakelijk tekenen en het toepassen ervan in je werk. 

Bij deze workshop is het materiaal inbegrepen in de vorm van een Startersset Zakelijk Tekenen. Deze bevat de menukaart Zakelijk Tekenen met veel inspiratie, een fineliner, markers en een schetsboek, waardoor je gelijk kunt beginnen met het bouwen aan je iconenbibliotheek. 

De introductieworkshop duurt ongeveer 2 uur en vindt plaats op vrijdagochtend van 10.00 tot 12 uur in Rotterdam. De volgende data zijn beschikbaar:

  • Vrijdag 11 september 2020 of
  • Vrijdag 13 november 2020

Aanmelden kan ook via Saskia@ontwikkelzin.nl.

Combi-deal Basisworkshop en verdiepingstraining

Wil je gelijk meer en ook direct een plek reserveren voor de Verdiepingstraining Zakelijk Tekenen die 2 weken later plaatsvindt? Boek dan beide en krijg een mooie korting. Je betaalt voor de basisworkshop dan geen € 125, maar slechts € 79 excl btw.

Gelijk een vliegende start met Zakelijk Tekenen? Vlieg dan mee met de basisworkshop, de verdiepingstraining èn 3 specialisatiesessies naar keuze! Deze sessies kun je naar wens laten aansluiten op jouw tekenvraag en dagelijkse praktijk. Je kunt alles natuurlijk los van elkaar boeken, al kan ik mij voorstellen dat je niets wilt missen! Daarom een mooie deal: voor € 945 vlieg jij mee langs alle facetten van het Zakelijk Tekenen! Aanmelden kan via saskia@ontwikkelzin.nl.

Teken je mee?

Ik zie je graag bij Het Coachhuis Rotterdam / Seven Fields aan de Wijnhaven 36. De ingang is via lunchroom New Fork, bij binnenkomst rechts hangt een dagscherm met de ruimte die is gereserveerd voor de workshop. Inloop is vanaf 9.30 uur en we starten om 10.00 uur. De workshop eindigt rond 12.00/12.15 uur.

De kosten van deze workshop zijn € 125,- ex btw (dus € 151,25 incl btw). Koffie, thee en lekkers is inbegrepen, net als de Startersset Zakelijk Tekenen met een etui, schetsboek en handouts. Boek je ook gelijk de Verdiepingstraining van 2 weken later, dan krijg je een mooie korting en betaal je slechts € 79 excl btw. voor de Basisworkshop. Of ga gelijk voor de vliegende start en boek ook de Specialisatiesessies mee. Aanmelden kan via saskia@ontwikkelzin.nl.

De locatie is op 5 minuten lopen van trein- en metrostation Blaak. Kom je met de aute dan kun je het beste gratis parkeren op P+R Kralingse Zoom, je bent dan in 6 minuten op metro Blaak. Je kunt ook op loopafstand betaald parkeren in de garage van The Red Apple aan de Wijnbrugstraat 22 (kosten zijn €2 per 50 minuten). 

De workshop gaat door bij 6 deelnemers. Mocht de workshop vol zitten, dan kijken we samen naar een andere datum.

In-company training

Alle trainingen van Ontwikkelzin zijn ook te boeken als in-company training. Hierbij kunnen we de training nog beter laten aansluiten op de dagelijkse praktijk. Neem gerust contact op via 06-25066776 of saskia@ontwikkelzin.nl en we bespreken de mogelijkheden.

Teken je talent
Teken je toekomst
Specialisatie Visueel Werken
Visuele & Creatieve coaching
In-company trainingen
Visieontwikkeling