Workshop Zakelijk Tekenen / Visueel werken

Wil je kennismaken met Zakelijk Tekenen en ervaren hoe jij dit kunt toepassen in je werk? In deze workshop leer je meer over de kracht van visueel werken, dat iedereen kan tekenen (echt waar!) en ga je vooral veel zelf aan de slag.

Aan bod komt hoe je vanuit basisvormen simpele iconen en figuren kunt maken, hoe je abstracte begrippen kunt visualiseren en hoe het spelen met kleur, kaders en lettering een tekening pakkend kan maken. Als afsluiter laat ik je nog zien in welke situaties je zakelijk tekenen goed kunt inzetten en hoe visuele templates daarbij kunnen ondersteunen.

Na een heerlijke lunch gaan we aan de slag met het visueel werken en ervaar je de voordelen ervan voor jouw eigen werkomgeving. Denk hierbij aan het werken met templates, het maken van een visueel verslag of praatplaat en het gebruiken van een getekend programma voor jouw bijeenkomst.

Bij deze workshop is het materiaal inbegrepen. Je krijgt een inspirerend werkboek vol met oefeningen en tips. Een sneak preview van het werkboekje is onderaan te vinden. Ook ontvang je een set stiften en een schetsboek waardoor je gelijk kunt beginnen met het bouwen aan je iconenbibliotheek. 

Teken je mee?

Ik zie je graag bij Canvas Rotterdam aan de Nieuwe Binnenweg 75-c. Inloop is vanaf 9.30 uur en we starten om 10.00 uur. De workshop eindigt om 15.30 uur. Koffie, thee, lekkers en een heerlijke lunch is inbegrepen. De kosten van deze workshop zijn € 295,- ex btw. (dus €356,95 incl btw).

De locatie is op 12 minuten lopen van station Rotterdam Centraal via de Mauritsweg en op 4 minuten lopen van metrostation Eendrachtsplein (gratis parkeren kan op P+R Kralingse Zoom, metro naar Eendrachtsplein is 8 min). Op en rond de Nieuwe Binnenweg zijn vele leuke winkels en eettentjes te vinden. Uiteraard geef ik je graag nog wat leuke tips!

In-company & individueel maatwerk

De workshop Zakelijk Tekenen is ook in-company te boeken of als privé-training. Hierdoor krijg je een training op maat. Wil je meer informatieover de mogelijkheden, neem gerust contact op via 06-25066776 of saskia@ontwikkelzin.nl.  

Startersset Zakelijk Tekenen