Workshop Zakelijk Tekenen

Wil je kennismaken met Zakelijk Tekenen en ervaren hoe jij visueel werken kunt toepassen in je werk? In deze workshop ervaar je dat iedereen kan tekenen (echt waar!), leer je de basics van het zakelijk tekenen en ga je vooral veel zelf aan de slag.

Aanmelden kan ook via Saskia@ontwikkelzin.nl.

Wat gaan we doen?
Je leert hoe je vanuit basisvormen simpele iconen en figuren tot leven laat komen en hoe het spelen met kleur, kaders en letters een tekening impact geeft. Ook krijg je heel veel tips over het oefenen met zakelijk tekenen en het toepassen ervan in je werk. 

Bij deze workshop is het materiaal inbegrepen in de vorm van een Startersset Zakelijk Tekenen. Deze bevat de menukaart Zakelijk Tekenen met veel inspiratie, een fineliner, markers en een schetsboek, waardoor je gelijk kunt beginnen met het bouwen aan je iconenbibliotheek. 

Deze introductieworkshop vindt plaats op vrijdagochtend van 10 tot 12 uur in Rotterdam op:

  • Vrijdag 13 maart 2020 (nog enkele tickets beschikbaar)
  • Vrijdag 15 mei 2020

Teken je mee?

Ik zie je graag bij Het Coachhuis Rotterdam / Seven Fields aan de Wijnhaven 36. De ingang is via lunchroom New Fork, bij binnenkomst rechts hangt een dagscherm met de ruimte die is gereserveerd voor de workshop. Inloop is vanaf 9.30 uur en we starten om 10.00 uur. De workshop eindigt rond 12.00/12.15 uur.

De kosten van deze workshop zijn € 79,- ex btw (dus € 95,59 incl btw). Koffie, thee en lekkers is inbegrepen, net als de Startersset Zakelijk Tekenen.

De locatie is op 5 minuten lopen van trein- en metrostation Blaak. Kom je met de aute dan kun je het beste gratis parkeren op P+R Kralingse Zoom, je bent dan in 6 minuten op metro Blaak. Je kunt ook op loopafstand betaald parkeren in de garage van The Red Apple aan de Wijnbrugstraat 22 (kosten zijn €2 per 50 minuten). 

Aanmelden kan ook via saskia@ontwikkelzin.nl.

In deze workshop is plek voor 10 deelnemers. Mocht de workshop vol zitten, dan kijken we samen naar een andere datum. Lukt het niet een ander moment te kiezen, dan krijg je uiteraard je geld terug.

Maatwerk & Verdieping

Deze workshop bied ik ook aan als individuele workshop, in-company training of onderdeel van een teamuitje of heidag. Hierbij zorg ik altijd voor maatwerk en laat ik de inhoud en werkvormen aansluiten op de behoefte en wensen.

Hieronder vind je een indruk van de tarieven voor een in-company of maatwerk workshop Zakelijk Tekenen. Deze tarieven zijn excl btw en afhankelijk van het aantal deelnemers, de specifieke behoefte in maatwerk en materiaal en eventuele locatie- en reiskosten. Neem gerust contact op via 06-25066776 of saskia@ontwikkelzin.nl en we bespreken de mogelijkheden en bepalen aan de hand hiervan een passend tarief.

  • individuele workshop € 275 – € 345
  • in-company per dagdeel € 745 – € 945 – € 1.245
Visueel samenwerken
In-company trainingen
Creatieve en visuele werkvormen
Visieontwikkeling