Trainingen voor Adviseurs, Trainers & Facilitators

Het is aan jou om teams, klanten of stakeholders mee te nemen in je verhaal, hen te betrekken en enthousiast te krijgen voor de volgende stap. Bij Ontwikkelzin kun je terecht voor trainingen in creatief en visueel werken. Je ervaart hoe dit een toekomstgerichte blik en open mindset vergroot en vult je rugzak met vele toepassingen en werkvormen. Nieuwe kansen en mogelijkheden worden letterlijk zichtbaar en een toekomstgerichte blik en open mindset wordt versterkt.

Of je nu een kennismakingsworkshop, inspiratieboost, 2-daagse training of halfjaarprogramma volgt, je krijgt hoe dan ook een bak vol inspirerende en prikkelende werkvormen voor in je eigen rugzak.

Voor het ontwerpen van mijn inspirerende, energieke werkvormen maak ik gebruik van de kracht van Creative Problem Solving (CPS), Design Thinking, Appreciative Inquiry, het kernkwadrant en zakelijk tekenen. Uiteraard neem ik ook mijn ruime ervaring met (loopbaan)coaching, organisatieontwikkeling en verandermanagement mee. Mijn zelf ontworpen geïllustreerde coachkaarten kom je zeker ook tegen tijdens mijn coachtrajecten, trainingen en workshops.

Vergroot ook je creatieve en visuele denkkracht!

Visieontwikkeling