Training & Coaching

Ontwikkelzin traint en coacht professionals in zorg, onderwijs en (semi)overheid met een visuele en creatieve aanpak bij:

  • het zichtbaar maken van missie, visie & ambitie;
  • het verhelderen van drijfveren, talenten & kwaliteiten;
  • het scherp krijgen van strategie, koers & acties;
  • een visuele en creatieve manier van werken.

Gun je loopbaan, project, team of bedrijf een energieke boost en je kunt rekenen op een sprankelende bijeenkomst, inspirerende training of energieke coaching met een overdosis creativiteit en visueel werken. Hierbij ervaar je hoe creatief en visueel werken inzicht en richting geeft, nieuwe kansen en mogelijkheden laat zien en scherp maakt welke stappen je dichterbij je doelen en ambities brengen.

Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden. Voor meer informatie of aanmelden kun je contact opnemen via 06-25066776 of saskia@ontwikkelzin.nl.

Workshop zakelijk tekenen
Zakelijk Tekenen
(In-company)
Maak een vliegende start met zakelijk tekenen en ervaar de vele toepassingen ervan in je dagelijks werk. Iedereen kan tekenen, jij ook!
Lees verder…
Ontwerp je ontwikkelplan
Ontwerp je Ontwikkelplan
(In-company)
Weten wat je toegevoegde waarde is, helderheid hebben over de te bereiken doelen en bijna als vanzelf en met focus de juiste stappen zetten.
Lees verder
Visueel werken
Visueel werken
(online en individueel)
Jouw tekenvraag staat centraal in deze 3 inspirerende sessies. Bijvoorbeeld: Hoe maak ik mijn project of presentatie visueel aantrekkelijk?
Lees verder…

Visuele & Creatieve coaching
Visuele & creatieve coaching 
(online en individueel)
Individueel coachtraject waarin je in 3 focussessies scherp krijg waar je waar staat, waar je voor gaat en hoe je daar komt.
Lees verder…

Voor het ontwerpen van mijn inspirerende, energieke werkvormen maak ik gebruik van de kracht van Creative Problem Solving (CPS), Design Thinking, Appreciative Inquiry, het kernkwadrant en zakelijk tekenen. Uiteraard neem ik ook mijn ruime ervaring met (loopbaan)coaching, organisatieontwikkeling en verandermanagement mee. Mijn zelf ontworpen geïllustreerde coachkaarten kom je zeker ook tegen tijdens mijn coachtrajecten, trainingen en workshops.

In-company

De in-company trainingen zijn te boeken vanaf 4 personen. De maximale groepsgrootte is in overleg en mede afhankelijk van het doel en de duur van de workshop. Het materiaal is inbegrepen. De kosten zijn:

  • 4-8 personen: € 745 voor (een gedeelte van) 1 dagdeel, €1.345 voor 2 aaneengesloten dagdelen (excl BTW)
  • 9-12 personen: € 1.045 voor (een gedeelte van) 1 dagdeel, € 1.545 voor 2 aaneengesloten dagdelen (excl BTW)
  • meer personen in overleg

Neem gerust contact op via Saskia@ontwikkelzin.nl of 06-25066776 en we bespreken de mogelijkheden.

In-company trainingen
Visieontwikkeling
Coachkaarten