Ontwerp je ontwikkelplan

Ontwerp je ontwikkelplan

Weten wat je toegevoegde waarde is, helderheid hebben over de te bereiken doelen en bijna als vanzelf en met focus de juiste stappen zetten om daar te komen.

Pak de regie en ontwerp je ontwikkelplan! Dankzij de visuele en creatieve aanpak brengen we hoofd, hart en handen in balans. Je krijgt scherp wat je denkt, maakt zichtbaar wat je voelt en krijgt focus op wat je te doen staat. Het traject ‘Ontwerp je Ontwikkelplan’ bestaat uit twee trainingsdagen: ‘Teken je talenten’ en ‘Teken je doelen’ en een individueel coachgesprek om de ingezette route te borgen.

Teken je talent

In de training ‘Teken je talenten’ ga je op ontdekkingsreis in jezelf en krijg je inzicht in je talenten, drijfveren en kwaliteiten. We gaan de slag met verschillende visuele en creatieve werkvormen die je helpen scherp te krijgen waar jij warm voor loopt, waar je goed in bent en hoe jij je kwaliteiten kunt benutten.

Teken je doelen

De training ‘Teken je doelen’ laat je kansen en mogelijkheden zien waarvan je niet wist dat ze bestonden. We gaan op zoek naar jouw toegevoegde waarde en de verschillende manieren waarop je die kunt inzetten. Creatief denken en een open mindset staat hierbij centraal. Uiteraard eindigen we met een plan zodat jij met focus op pad kunt richting je doelen.

Ontwerp je ontwikkelplan op creatieve en visuele wijze en krijg scherp waar je voor staat, waar je voor gaat en hoe je daar komt. Voor meer informatie kun je contact opnemen via 06-25066776 of saskia@ontwikkelzin.nl.

De kosten van dit complete traject is €945 excl btw. Je krijgt dan twee inspirerende trainingsdagen en een individueel coachgesprek om te ingezette weg te borgen. Materiaal, koffie, thee en lunch is inbegrepen.

In veel gevallen worden de kosten vergoed door je werkgever. Betaal je het zelf, dan is een deel van de kosten aftrekbaar. Voor ZZP-ers is het gehele bedrag aftrekbaar. Check voor actuele informatie en eventuele voorwaarden de site van de Belastingdienst.

Mijn werkwijze is toekomstgericht en focust zich op het zichtbaar maken, verhelderen en versterken van al aanwezige talenten en ambities. Hiervoor maak ik gebruik van creatieve en visuele werkvormen en laat ik mij graag inspireren door de kracht van Creative Problem Solving (CPS), Design Thinking, Appreciative Inquiry, Liminaal denken en het kernkwadrant. Lees hier meer over mijn creatieve & visuele aanpak.

Teamontwikkeling of individueel traject

De trainingen ‘Teken je talenten’ en ‘Teken je doelen’ kunnen los van elkaar of samen worden ingezet als aanvulling op teamontwikkeling. Het is ook mogelijk een volledig individueel traject te boeken. Wil je meer informatie over de mogelijkheden, neem gerust contact op via 06-25066776 of saskia@ontwikkelzin.nl.

Visieontwikkeling
Training & coaching
Coachkaarten
Visueel werken