Visuele & Creatieve Coaching

Geef jouw loopbaan of eigen bedrijf een energieke boost met het coachingtraject van Ontwikkelzin. De visuele en creatieve aanpak geeft inzicht, maakt zichtbaar en verheldert waar je voor staat, waar je voor gaat en hoe je daar komt.

Wil je meer focus en richting in jouw loopbaan of in jouw eigen bedrijf? Maak een vrijblijvende afspraak voor een online intake via saskia@ontwikkelzin.nl!

Wellicht herken jij je in de volgende situaties:

  • ”Ik wil graag meer focus en richting in mijn loopbaan of eigen bedrijf.”
  • “Ik weet wat ik wil, maar niet hoe ik daar moet komen.”
  • “Ik had vroeger een passie, maar droom er nu alleen nog maar over.”
  • “Ik ben op zoek naar ander werk, maar weet eigenlijk niet goed wat bij mij past.”
  • “Ik wil graag meer inzicht krijgen in mijn kwaliteiten en ontwikkelmogelijkheden.”
Waar sta ik voor?
Waar ga ik voor?
Hoe kom ik daar?

De visuele en creatieve aanpak van Ontwikkelzin helpt je bij het inzicht krijgen in je drijfveren en talenten, het verhelderen van je ambities en doelen en het zichtbaar maken van keuzes en vervolgstappen. De vragen die in het coachtraject centraal staan zijn: ‘Waar sta ik voor, waar ga ik voor en hoe kom ik daar?’. De inzichten die je krijgt zijn onmisbaar bij het nemen van de juiste beslissing of bij het zetten van de volgende stap, zowel in je loopbaan als in je eigen bedrijf.

Werkwijze & aanpak

We starten het coachtraject met een intake waarin we tijdens een online-meeting van 20-30 minuten jouw vraag scherp krijgen. Op basis daarvan zorg ik voor een traject op maat met inspirerende, passende werkvormen. Dit traject bestaat uit 3 online meetings en verschillende tussentijdse opdrachten die je prikkelen en uitdagen.

Mijn werkwijze is toekomstgericht en focust zich op het zichtbaar maken, verhelderen en versterken van al aanwezige talenten en ambities. Hiervoor maak ik gebruik van creatieve en visuele werkvormen en laat ik mij graag inspireren door de kracht van Creative Problem Solving (CPS), Design Thinking, Appreciative Inquiry, Liminaal denken en het kernkwadrant. Lees hier meer over mijn creatieve & visuele aanpak.

De kosten van het coachtraject zijn € 599 excl btw. In veel gevallen wordt dit vergoed door je werkgever. Betaal je het zelf, dan is een deel van de kosten aftrekbaar. Voor ZZP-ers is het gehele bedrag aftrekbaar. Check voor actuele informatie en eventuele voorwaarden de site van de Belastingdienst.

Gun jezelf ook een energieke boost voor je loopbaan en bedrijf en neem snel contact op voor een 1e afspraak!

Tot snel, Saskia
Saskia@ontwikkelzin.nl

Ontwerp je ontwikkelplan
In-company trainingen
Passende baan
Sollicitatietips