Visuele & Creatieve Coaching

Wil je weer regie op je loopbaan? Ontwikkelzin biedt creatieve loopbaancoaching in Rotterdam of op locatie voor professionals en managers in zorg, onderwijs en overheid. De inzichten die je krijgt zijn onmisbaar bij het nemen van de juiste beslissing of bij het zetten van de volgende stap. Bijvoorbeeld in de volgende situaties:

“Ik ben op zoek naar ander werk, maar weet eigenlijk niet goed wat bij mij past.”
“Ik wil graag meer inzicht krijgen in mijn kwaliteiten en ontwikkelmogelijkheden.”
“Ik weet wat ik wil, maar niet hoe ik daar moet komen.”
“Ik had vroeger een passie, maar droom er nu alleen nog maar over.”
“Ik wil graag krachtiger overkomen en ècht verbinding maken met anderen.”

Mijn aanpak is gericht op de ontwikkeling en versterking van al aanwezige talenten en het leren van je eigen levensloop. Ik maak daarbij gebruik van de kracht van beelden waardoor je drijfveren, talenten of toekomstmogelijkheden letterlijk zichtbaar worden. Een beeld zegt namelijk meer dan 1000 woorden. Zoals deze infographic die laat zien wat loopbaancoaching je oplevert.

Ontwikkelzin

Na de loopbaancoaching van Ontwikkelzin ga je effectiever, krachtiger en met een duidelijke focus de toekomst in!

Wil jij ook weer regie op je eigen loopbaan? Ontwikkelzin helpt je verder met loopbaancoaching op maat, in Rotterdam. Door de combinatie van uitdagende opdrachten, concrete tools en slimme tips lukt je om vanuit je eigen kracht en in je eigen tempo de benodigde stappen te zetten. Een loopbaantraject bestaat uit vier coachingsgesprekken met tussentijds verschillende inspirerende huiswerkopdrachten. Gun jezelf een loopbaantraject bij Ontwikkelzin en zet vandaag nog die eerste stap!

Tot snel, Saskia
06-25066776 / Saskia@ontwikkelzin.nl

Training
Passende baan
Sollicitatietips