In-company trainingen

Alle trainingen van Ontwikkelzin zijn ook in-company te boeken. Bijvoorbeeld als vaste training in het opleidingsprogramma of als onderdeel van een teamdag, heidag of teamuitje. Onderaan deze pagina zijn enkele voorbeelden te vinden van in-company trainingen. Daarnaast zijn meer voorbeelden uit de praktijk terug te zien in het nieuwsoverzicht. Een greep uit mogelijke korte workshops is hier te vinden.

Ik zorg altijd voor maatwerk, zodat de training goed aansluit bij de wensen en behoefte van de deelnemers. Afhankelijk van de specifieke wensen, de grootte van de groep en de locatie hanteer ik een dagdeeltarief van € 745 – € 945 – € 1.245 excl. btw.. Daarmee is dit bij enkele deelnemers al een goedkoper alternatief dan de open trainingen.

Neem gerust contact op via 06-25066776 of saskia@ontwikkelzin.nl en we bespreken de mogelijkheden en bepalen aan de hand hiervan een passend tarief.

Ontwikkelzin werkt met veel plezier samen met:

Voorbeelden uit de praktijk

Hieronder zijn enkele voorbeelden te vinden van in-company trainingen. Daarnaast zijn meer voorbeelden uit de praktijk terug te zien in het nieuwsoverzicht. Een greep uit mogelijke korte workshops is hier te vinden.

6x Basisworkshop UWV
De afdeling HRM/Communicatie van de divisie Sociaal-Medisch is in kleine groepen wegwijs gemaakt in de wereld van Zakelijk Tekenen. Na een creatieve ochtend konden zij van basisvormen iconen en figuren maken en wisten zij termen uit de eigen praktijk te visualiseren.

Ook kwam aan bod hoe zakelijk tekenen kan helpen bij het structureren en ordenen van informatie en hoe je een tekening nog krachtiger kunt maken met koppen, kaders, pijlen, kleur en schaduw. In de afsluitende procestekening kwam al het geleerde samen. 

2,5-daagse training Logius
In twee dagen heeft het team Crisimanagement alle facetten van het Zakelijk Tekenen en Visueel Samenwerken ervaren. Van het tekenen van iconen en figuren tot het oefenen met verschillende manieren van luisteren. En via het filteren van belangrijke informatie naar de technieken om deze informatie visueel te structureren. Naast procestekeningen, visuele verslagen en flip-overs hebben ze ook met elkaar een template ontworpen voor een teamoverleg. Tijdens de terugkomdag bespreken we hoe zij dit alles in de dagelijkse praktijk hebben geïntegreerd.

Visieontwikkeling
Training & coaching
Workshop zakelijk tekenen
Teken je doelen
Visueel werken
Coachkaarten
Praatplaten en illustraties
Visuele & Creatieve coaching