In-company trainingen en sessies

Alle trainingen van Ontwikkelzin zijn in-company te boeken. Bijvoorbeeld als vaste training in het opleidingsprogramma of als onderdeel van een teamdag, heidag of teamuitje. Onderaan deze pagina zijn enkele voorbeelden te vinden van in-company trainingen. Daarnaast zijn meer voorbeelden uit de praktijk terug te zien in het nieuwsoverzicht. Ik zorg altijd voor maatwerk, zodat de training goed aansluit bij de wensen en behoefte van de deelnemers. Ook ondersteunt Ontwikkelzin in Visieontwikkeling door middel van creatieve sessies.  Hieronder lees je meer.

Workshop zakelijk tekenen
Zakelijk Tekenen 
(In-company)
Maak een vliegende start met zakelijk tekenen en ervaar de vele toepassingen ervan in je dagelijks werk. Iedereen kan tekenen, jij ook!
Lees verder…
Ontwerp je ontwikkelplan
Ontwerp je Ontwikkelplan
(In-company)
Weten wat je toegevoegde waarde is, helderheid hebben over de te bereiken doelen en bijna als vanzelf en met focus de juiste stappen zetten.
Lees verder
Visieontwikkeling
Creatieve sessie visieontwikkeling
(In-company)
Een gezamenlijke, gedragen missie, visie en strategie is het vliegwiel van een doelgerichte samenwerking
Lees verder

De in-company trainingen zijn te boeken vanaf 4 personen. De maximale groepsgrootte is in overleg en mede afhankelijk van het doel en de duur van de workshop. Het materiaal is inbegrepen. De kosten van de trainingen zijn:

  • 4-8 personen: € 1.145 voor (een gedeelte van) 1 dagdeel, €1.745 voor 2 aaneengesloten dagdelen (excl BTW)
  • 9-12 personen: € 1.345 voor (een gedeelte van) 1 dagdeel, € 1.945 voor 2 aaneengesloten dagdelen (excl BTW)
  • meer personen in overleg

Neem gerust contact op via Saskia@ontwikkelzin.nl en we bespreken de mogelijkheden. De mogelijkheden en tarieven van de creatieve sessie zijn afhankelijk van jullie wensen.

Ontwikkelzin werkt met veel plezier samen met:

Voorbeelden uit de praktijk

Hieronder zijn enkele voorbeelden te vinden van in-company trainingen. Daarnaast zijn meer voorbeelden uit de praktijk terug te zien in het nieuwsoverzicht. Een greep uit mogelijke korte workshops is hier te vinden.

6x Basisworkshop UWV
De afdeling HRM/Communicatie van de divisie Sociaal-Medisch is in kleine groepen wegwijs gemaakt in de wereld van Zakelijk Tekenen. Na een creatieve ochtend konden zij van basisvormen iconen en figuren maken en wisten zij termen uit de eigen praktijk te visualiseren.

Ook kwam aan bod hoe zakelijk tekenen kan helpen bij het structureren en ordenen van informatie en hoe je een tekening nog krachtiger kunt maken met koppen, kaders, pijlen, kleur en schaduw. In de afsluitende procestekening kwam al het geleerde samen. 

2,5-daagse training Logius
In twee dagen heeft het team Crisimanagement alle facetten van het Zakelijk Tekenen en Visueel Samenwerken ervaren. Van het tekenen van iconen en figuren tot het oefenen met verschillende manieren van luisteren. En via het filteren van belangrijke informatie naar de technieken om deze informatie visueel te structureren. Naast procestekeningen, visuele verslagen en flip-overs hebben ze ook met elkaar een template ontworpen voor een teamoverleg. Tijdens de terugkomdag bespreken we hoe zij dit alles in de dagelijkse praktijk hebben geïntegreerd.

Visieontwikkeling
Workshop zakelijk tekenen
Coachkaarten