In-company Trainingen

De trainingen en workshops van Ontwikkelzin zijn ook in-company te boeken. Ik zorg altijd voor maatwerk, zodat de training goed aansluit bij de wensen en behoefte van de deelnemers. Dat kan een eerste kennismaking met Zakelijk Tekenen of Creatief Denken zijn of juist een meerdaagse training waarin alle facetten van het visueel en creatief (samen)werken voorbijkomen. Ook zet ik de kracht van het visueel werken en creatief denken in op teamdagen waar bijvoorbeeld het komen tot een gezamenlijk beeld van de ambities het doel is.

2,5-daagse training Logius
In twee dagen heeft het team Crisimanagement alle facetten van het Zakelijk Tekenen en Visueel Samenwerken ervaren. Van het tekenen van iconen en figuren tot het oefenen met verschillende manieren van luisteren. En via het filteren van belangrijke informatie naar de technieken om deze informatie visueel te structureren. Naast procestekeningen, visuele verslagen en flip-overs hebben ze ook met elkaar een template ontworpen voor een teamoverleg. Tijdens de terugkomdag bespreken we hoe zij dit alles in de dagelijkse praktijk hebben geïntegreerd.

6x Basisworkshop UWV
De afdeling HRM/Communicatie van de divisie Sociaal-Medisch is in kleine groepen wegwijs gemaakt in de wereld van Zakelijk Tekenen. In een ochtend leerde zij van basisvormen iconen en figuren te maken, hoe zakelijk tekenen kan helpen bij het structureren en ordenen van informatie en hoe je een tekening nog krachtiger kunt maken met koppen, kaders, pijlen, kleur en schaduw. In de afsluitende procestekening kwam al het geleerde samen.