Workshops

De creatieve opdrachten die worden gebruikt in de trainingen en coachtrajecten van Ontwikkelzin zijn goed in te zetten als teamworkshop. Neem gerust contact op, dan bespreken we hoe ik kan bijdragen.

Hieronder een greep uit de mogelijkheden. 

1. Zakelijk Tekenen met je team
Naar een gedeeld beeld en gezamenlijke beeldtaal. Containerbegrippen en lastige werktaal belemmert vaak duidelijkheid over wat er echt wordt bedoeld. Door middel van eenvoudige tekeningen wordt dit wel helder en ontstaat er een gezamenlijke taal en gedeeld beeld. In deze workshop leer je met je team de basis van het zakelijk tekenen en maak je vertaalslag naar jullie dagelijks werk.

In-company trainingen

2. Talenten in beeld
Krijg inzicht in waar je voor staat en wat je talenten en kwaliteiten zijn.
In de training ‘Teken je talenten’ geef jij je loopbaan een energieke boost en zie je weer nieuwe mogelijkheden. We gaan de slag met verschillende visuele en creatieve werkvormen die je helpen scherp te krijgen waar jij warm voor loopt, waar je talenten liggen en hoe jij je kwaliteiten goed kunt inzetten.

Teken je talent

3. Doelen in beeld 
Krijg inzicht in hoe jij de toekomst graag ziet en hoe je daar kunt komen.

In de training ‘Teken je doelen’ geef jij je loopbaan, team of bedrijf een energieke boost en zie je weer nieuwe kansen en mogelijkheden. We gaan de slag met verschillende visuele en creatieve werkvormen die je helpen je toegevoegde waarde en ambities scherper te krijgen. Op basis daarvan ga je onderzoeken welke opties je hebt en hoe je daar kunt komen. Uiteraard ga je naar huis met een concreet actieplan om je ambities waar te maken!

Teken je doelen

In-company

De in-company trainingen zijn te boeken vanaf 4 personen. De maximale groepsgrootte is in overleg en mede afhankelijk van het doel en de duur van de workshop. Het materiaal is inbegrepen. De kosten zijn:

  • 4-8 personen: € 745 voor 1 dagdeel, €1.345 voor 2 dagdelen (excl BTW)
  • 9-12 personen: € 1.045 voor 1 dagdeel, € 1.545 voor 2 dagdelen (excl BTW)
  • meer personen in overleg

Neem gerust contact op via Saskia@ontwikkelzin.nl of 06-25066776 en we bespreken de mogelijkheden.

Visieontwikkeling
Training & coaching
Praatplaten en illustraties