Visueel werken (Specialisatie)

Met 100% focus en aandacht de wereld in van het visueel werken. In deze specialisatiesessies staat jouw teken-vraag centraal en leer ik je in drie (online) meetings alles wat je wilt weten.

Heb je al een concrete teken-vraag of wil je eerst sparren, neem gerust contact op met 06-25066776 of via Saskia@ontwikkelzin.nl en we bespreken de mogelijkheden.

Werkwijze & aanpak

We gaan in deze 1 op 1 sessies de diepte in met het Zakelijk Tekenen en de toepassingen van visueel werken in je werk. We starten met een intake waarin we tijdens een online-meeting van 20-30 minuten jouw vraag scherp krijgen. Op basis daarvan kijken we welke bouwstenen passend zijn voor jouw vraag. Je kunt ook starten met de basisworkshop en verdiepingstraining in groepsverband voor een vliegende start, zie onderaan.

Tijdens de drie sessies en tussentijdse opdrachten komen de onderwerpen aan bod die aansluiten op jouw vraag. Tussentijds kun je het geleerde direct toepassen in jouw dagelijks werk. Hieronder vind je een lijst met mogelijkheden. Staat jouw vraag er niet tussen? Laat het mij weten en we bespreken hoe ik je kan helpen.

 • Ik wil graag mijn iconenbibliotheek verder uitbreiden!
 • Hoe visualiseer ik abstracte begrippen en werktaal?
 • Ik wil graag mij presentatie of training visueel versterken!
 • Hoe kan ik tekenen gebruiken om mijn doelen en drijfveren scherp te krijgen?
 • Hoe pas ik lay-out, structuur en ordening op een overzichtelijke manier toe?
 • Ik wil graag tekenopdrachten gaan doen en heb behoefte aan tips uit de praktijk
 • Kun je mij leren hoe ik (werk)processen kan verhelderen in een procestekeningen?
 • Ik wil leren tekenen op een flip-over, bijvoorbeeld voor de agenda van mijn meeting
 • Wat zijn visuele templates en hoe kan ik deze ontwerpen en gebruiken als werkvorm in mijn bijeenkomst?
 • Ik wil leren hoe ik een visueel verslag kan maken.
 • Hoe haal ik de kern uit het verhaal en leg ik dit op een aantrekkelijke manier vast?
 • Hoe maak ik een overzichtelijke praatplaat Of infographic?
 • Digitaal tekenen met Procreate wil ik graag gaan uitproberen, maar waar begin ik?
 • ….

Doe je mee? Aanmelden kan via saskia@ontwikkelzin.nl.

Informatie

Jouw investering voor 3 sessies van ongeveer 2 uur is € 599 excl btw. Hiervoor krijg je een traject op maat aansluitend op jouw specifieke wensen en vragen. Tekenmateriaal is inbegrepen en krijg je van tevoren toegestuurd, dus je kunt direct aan de slag. De meetings kunnen zowel online als fysiek in Rotterdam plaatsvinden, waarbij we de dagen en tijden in overleg bepalen. Bij meerdere aanmeldingen voor eenzelfde onderwerp kijken we of er interesse is om het in groepsverband te plannen.

Nog geen ervaring met Zakelijk Tekenen?

Wil je een vliegende start maken met Zakelijk Tekenen, start dan met de workshop Zakelijk Tekenen. Deze workshop bestaat uit twee trainingen, de basis en verdieping die plaatsvinden op een twee vrijdagochtenden. Combineer je deze workshop met de 3 specialisatiesessies, dan krijg je het totaalpakket voor €945 excl btw.

De basisworkshop en verdiepingstraining vinden plaats in een kleine groep in Rotterdam op twee vrijdagochtenden. Je leert iconen en figuren tekenen met de basisvormen, structuur aanbrengen door middel van visuele effecten en je krijgt heel veel tips en inspiratie voor de toepassingen in je werk. Deze ochtenden vormen dus een mooie aftrap voor de drie specialisatiemodules waarin je jouw kennis en vaardigheden nog verder kunt verbreden en verdiepen en we het visueel werken nog meer laten aansluiten op jouw dagelijkse praktijk.

Neem gerust contact op via saskia@ontwikkelzin.nl of 06-25066776 voor een vrijblijvende kennismaking.

Visuele & Creatieve coaching
Ontwerp je ontwikkelplan
Training & coaching
Visieontwikkeling