Naar een gezamenlijk beeld

Een gezamenlijke, gedragen missie, visie en strategie is het vliegwiel van een doelgerichte samenwerking. Niet alleen binnen elk (management)team, maar ook binnen lopende projecten, interne en externe samenwerkingsverbanden en zelfs in 1 op 1 situaties. Ontwikkelzin helpt bij:

  • het verhelderen van ambities, standpunten en ieders kwaliteiten en toegevoegde waarde
  • het zichtbaar maken van nieuwe mogelijkheden en kansen
  • het vertalen van de ambities naar een gezamenlijke en gedragen aanpak,

Lees hier meer als je met je organisatie, team of project de stap wil zetten van ambitie naar aanpak.

Ook de in-company trainingen van Ontwikkelzin dragen bij aan het vormen van een gedeeld beeld en gezamenlijke taal. Containerbegrippen en lastige werktaal belemmert vaak duidelijkheid over wat er echt wordt bedoeld. Door middel van eenvoudige tekeningen wordt dit wel helder en ontstaat er een gezamenlijke taal en gedeeld beeld.

Ontwerp je ontwikkelplan
Visieontwikkeling
Workshop zakelijk tekenen

Ik zorg in mijn trajecten en trainingen voor maatwerk, zodat mijn aanpak en werkvormen goed aansluiten bij de wensen en behoefte van de deelnemers. Hier vind je enkele voorbeelden van in-company mogelijkheden en ook in het nieuwsoverzicht vind je voorbeelden uit de praktijk.

Naast het geven van trainingen en begeleiden van visietrajecten en teamdagen maak ik ook praatplaten, illustraties en digitaal getekende verslagen. Meer informatie hierover is te vinden via de links onderaan. 

Afhankelijk van de specifieke wensen, de grootte van de groep en de locatie hanteer ik een dagdeeltarief van € 745 – € 945 – € 1.245 excl. btw. Neem gerust contact op via saskia@ontwikkelzin.nl of 06-25066776, dan bespreken we de mogelijkheden en een passend tarief. 

In-company trainingen
Visieontwikkeling
Praatplaten en illustraties
Coachkaarten
Visuele & Creatieve coaching
Nieuws