Verdiepingstraining Zakelijk Tekenen

In deze verdiepingstraining krijg je nog meer inspiratie en gaan we weer een grote stap verder in de wereld van het Zakelijk Tekenen!

Wat gaan we doen in de verdiepingstraining?

In deze training oefenen we met nog meer iconen dan in de basisworkshop en gaan we ook abstracte begrippen en lastige werktaal visualiseren. Ook met het tekenen van figuren gaan we een stapje verder en voegen we persoonlijkheid en atributen toe. Met het ordenen en structuren van informatie brengen we in deze training verdieping aan door te oefenen met de lay-out van je gehele vel. Hierbij is brainstormen, het leggen van verbanden en prioriteren van belang. Naast dit alles laat ik je ook nog eens kennismaken met verschillende creatieve toepassingen en inspirerende werkvormen. Het beloofd weer een actieve en inspirerende training te worden!

De verdiepingstraining duurt één dagdeel (van 9.30-12.30 uur) en vindt plaats in Rotterdam. Je kunt daarbij kiezen uit één van de volgende data:

  • Vrijdag 25 september 2020 of
  • Vrijdag 27 november 2020

Heb je de Basisworkshop Zakelijk Tekenen nog niet gevolgd? Boek dan gelijk beide en krijg een mooie korting. Je betaalt voor de basisworkshop dan geen € 125, maar slechts € 79 excl btw. Gelijk een vliegende start met Zakelijk Tekenen? Vlieg dan mee met de basisworkshop, de verdiepingstraining èn 3 specialisatiesessies naar keuze! Deze sessies kun je naar wens laten aansluiten op jouw tekenvraag en dagelijkse praktijk. Je kunt alles natuurlijk los van elkaar boeken, al kan ik mij voorstellen dat je niets wilt missen! Daarom een mooie deal: voor € 945 vlieg jij mee langs alle facetten van het Zakelijk Tekenen! Wil je hier gebruik van maken, mail mij dan via saskia@ontwikkelzin.nl.  

Doe je mee?

Ik zie je graag bij Het Coachhuis Rotterdam / Seven Fields aan de Wijnhaven 36. De ingang is via lunchroom New Fork, bij binnenkomst rechts hangt een dagscherm met de ruimte die is gereserveerd voor de workshop. 

Inloop is vanaf 9.15 uur en we starten om 9.30 uur. De workshop eindigt rond 12.30 uur. De kosten van deze workshop zijn € 299,- ex btw (dus € 361,79 incl btw). Koffie, thee, materiaal en veel inspiratie is inbegrepen.

De locatie is op 5 minuten lopen van trein- en metrostation Blaak. Kom je met de aute dan kun je het beste gratis parkeren op P+R Kralingse Zoom, je bent dan in 6 minuten op metro Blaak. Je kunt ook op loopafstand betaald parkeren in de garage van The Red Apple aan de Wijnbrugstraat 22 (kosten zijn €2 per 50 minuten). 

Deze workshop gaat door vanaf 6 deelnemers. Mocht de workshop vol zitten, dan kijken we samen naar een andere datum. Lukt het niet een ander moment te kiezen, dan krijg je uiteraard je geld terug.

Maatwerk & Verdieping

Specialisatie visueel werken
In-company trainingen
Teken je talent
Teken je toekomst