Over Saskia

Ik ben Saskia van Langeveld. Samen met mijn partner Dennis en onze vrolijke, sportieve zoon Jasper wonen wij in de wijk Nesselande in Rotterdam. We zijn gek op lekker eten, buiten sporten en kamperen in Frankrijk. Daarnaast kan ik met Jasper mijn hart ophalen met creatief bezig zijn. Tekenen, schilderen, stempelen, mozaïeken, knippen, plakken, proefjes doen… We proberen het allemaal uit!

Ik geloof in de kracht van creativiteit, niet alleen thuis, maar ook binnen organisaties. Het brengt plezier, leidt tot een positieve beweging en brengt vernieuwing. Deze overtuiging vormt de rode draad in mijn loopbaan. Na mijn eerste baan als organisatieadviseur bij Defensie heb ik ongeveer 10 jaar gewerkt in de werving & selectie, eerst bij Randstad en later bij FunktieMediair. Sinds 2010 richt ik mij op ontwikkeling, verandering en vernieuwing binnen organisaties. Eerst als HR-business partner binnen het verandertraject van het OM en sinds begin 2016 binnen de JGZ waar ik een verandering begeleid naar zelforganisatie. Het doel van het verandertraject is dat professionals de ruimte krijgen en ervaren om vanuit eigen kracht regie te pakken op de manier waarop zij bijdragen aan de missie van JGZ. Deze beweging sluit goed aan bij waar ik in geloof: ‘het versterken van mensen in eigen kracht’. Dit vormt ook de basis van de loopbaantrajecten die ik begeleid.

Mijn ervaringen, inzichten en creativiteit komt samen in Ontwikkelzin. Ik verzorg visuals voor verschillende organisaties, bied procesbegeleiding bij verandertrajecten, faciliteer diverse bijeenkomsten, creatieve sessie en workshops en begeleid individuele loopbaantrajecten. Mijn kracht ligt in het losmaken van energie, het in beweging krijgen van mensen en het letterlijk in beeld brengen van ideeën en processtappen. Dankzij mijn actieve, speelse werkvormen, concrete tools en slimme tips ontstaat er ruimte voor nieuwe ideeën en creatieve oplossingen en een duidelijk beeld van te nemen stappen. De verhelderende en inspirerende praatplaten, procestekeningen en andere visuals die ik ontwerp dragen op een zeer krachtige wijze bij aan dit proces. Dit herontdekte tekentalent pas ik daarnaast ook toe bij het ontwerpen van coachingskaartjes en wie weet wat er nog volgt…..

‘Ontwikkelzin brengt zichtbaar beweging!’

Saskia van Langeveld

Ik streef in mijn werk naar plezier, openheid, creativiteit en beweging en jij?

Mijn werkervaring is terug te lezen in mijn portfolio of op www.linkedin.com/in/saskiavanlangeveld

LinkedIn