Dit ben ik

Ik ben Saskia van Langeveld en ik woon samen met mijn twee lieve en sportieve mannen in Rotterdam. In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met tekenen en illustreren, bootcampen en het lezen van artikelen en blogs over werkplezier, creativiteit, leiderschap en ontwikkeling. Daarnaast houd ik ervan om met mijn gezin de natuur in te gaan, samen te kokkerellen en met vrienden een weekend weg te gaan.

Ik heb zo’n 20 jaar ervaring in verschillende functies op gebied van organisatieontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling, hrm, werving & selectie, training en coaching. Die ervaring heb ik opgedaan in de commerciële sector, de zorg en (semi)overheid, veelal bij organisaties die wel wat creativiteit en vernieuwing konden gebruiken.

Vanuit Ontwikkelzin draag ik bij aan het vergroten van creatieve en visuele denkkracht binnen organisaties. Ik bied trainingen aan op het gebied van Zakelijk Tekenen en Creatief denken. Ook ontwerp ik tools die bijdragen aan een creatieve mindset, waaronder twee sets coachkaarten, verschillende visuele templates en een werkboek en menukaart Zakelijk Tekenen.

Mijn werkervaring is terug te vinden op LinkedIn.