Over Saskia

Ik ben Saskia van Langeveld. Hieronder lees je meer over mijn achtergrond en hoe het zo is gekomen is dat ik mij met Ontwikkelzin met veel enthousiasme en creativiteit richt op veranderen, verbeelden en verwoorden binnen organisaties.

Veranderen
Ik geloof in het versterken van mensen in eigen kracht door middel van werkplezier, creativiteit en beweging. Dat zie je terug in mijn aanpak bij het begeleiden van veranderingen binnen organisaties, maar ook in mijn coachtrajecten, workshop Zakelijk Tekenen en Workshop Creatief Denken. Met creatieve werkvormen stimuleer ik de veranderkracht en het enthousiasme om nieuwe manieren van (samen)werken uit te proberen.

Verbeelden
Al een aantal jaar maak ik met veel plezier illustraties en zo’n vijf jaar geleden ontdekte ik ook de praktische en professionele toepassing ervan. Ik heb in de praktijk ervaren wat wordt bedoeld met de uitdrukking ‘een beeld zegt meer dan 1000 woorden’. Tijdens een verandertraject dat ik begeleide werkt de visuele ondersteuning inspirerend en versnellend. De kracht van het beeld gebruik ik dan ook veelvuldig. Niet alleen in de visuele verslagen en praatplaten die ik maak, maar ook in de workshops die ik geef.

Verwoorden
Beelden zijn ook heel krachtig bij het onder woorden kunnen brengen van je gevoel of gedachtes. Met dat in gedachte heb ik twee sets geïllustreerde coachkaarten ontwikkelt. De kaarten helpen te verwoorden hoe iemand tegen een situatie aankijkt en welke stappen hij of zij kan zetten. De kaarten gebruik ik niet alleen zelf, ze blijken ook een succes te zijn bij andere coaches, trainers, adviseurs, leidinggevenden en procesbegeleiders. Ik heb inmiddels al flink wat setjes kunnen verkopen!

‘Ontwikkelzin brengt zichtbaar beweging!’

Heb je hulp nodig bij het verwoorden, verbeelden of veranderen binnen jouw organisatie? Ik help je graag verder!

Saskia van Langeveld

Mijn werkervaring is terug te lezen op www.linkedin.com/in/saskiavanlangeveld