Dit ben ik

Ik ben Saskia van Langeveld en ik woon samen met mijn twee sportieve mannen in Rotterdam. Het ontwikkelen van iets nieuws is waar ik warm voor loop. Een nieuwe training, een mooie illustratie of een creatieve werkvorm. Ik verdiep mij graag in wat er speelt in de werkende wereld door het lezen van artikelen en blogs over werkplezier, creativiteit, leiderschap en ontwikkeling. In combinatie met mijn ruime ervaring op gebied van persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling kan ik snel schakelen en de diepte in. In mijn vrije tijd blijf ik fit met bootcampen, creatief met illustreren en mindgames en gevoed door trips met mijn gezin in de natuur, samen te kokkerellen of met vrienden af te spreken.

Ontwikkelzin

De afgelopen 20 jaar heb ik vanuit verschillende rollen besturen, leidinggevenden en professionals begeleid en versterkt in hun rol en verandertrajecten begeleid. Hierbij trof ik veel organisaties die wel wat creativiteit en vernieuwing konden gebruiken. ik wilde hier graag meer aan bijdragen dan mijn rol soms toeliet. Om die reden heb ik 2015 Ontwikkelzin opgericht.

Vanuit Ontwikkelzin draag ik bij aan het vergroten van de creatieve denkkracht met zakelijk tekenen en visueel werken. Naast het coachen, het begeleiden van teamdagen en geven van trainingen ontwerp ik werkvormen en materiaal die bijdragen aan een creatieve mindset. Zoals Coachkaarten, visuele templates en oefenmateriaal voor Zakelijk Tekenen.

Voor het ontwerpen van mijn inspirerende, energieke werkvormen maak ik gebruik van verschillende theorieën, methodieken en vaardigheden. Zoals de kracht van Creative Problem Solving (CPS), Design Thinking, Appreciative Inquiry, het kernkwadrant en zakelijk tekenen. Uiteraard neem ik ook mijn ruime ervaring met (loopbaan)coaching, organisatieontwikkeling en verandermanagement mee.

Afspreken?

Tijdens een kopje koffie of thee bespreek ik graag op welke manier ik je kan helpen met ontwikkelen, vernieuwen of verhelderen. Tot snel!

Hartelijke groet, Saskia
06-25066776
Saskia@ontwikkelzin.nl

Mijn werkervaring is terug te vinden op LinkedIn.