Focus

Focussen, ik vind het maar lastig. Er zijn nou eenmaal te veel leuke dingen om te doen. Kiezen voelt dan als onmogelijke taak, want kiezen voor het één is het andere niet doen. En als je dan een keuze hebt gemaakt, is er nog een portie focus nodig om tot afronding te komen. Ook niet mijn ding. Ben ik net lekker op weg met het één, dient het volgende toffe idee zich alweer aan. 

“Maar het altijd hebben van nieuwe ideeën is ook een talent!”, hoor ik nogal eens. Het is inderdaad fijn. Toch blijft het bij een idee als ik het niet kan omzetten naar concrete output. En dan heeft niemand er wat aan.

Begin dit jaar besloot ik het daarom anders aan te pakken. Ik koos ervoor om met focus aan de slag te gaan met een idee waar ik al maanden mee rondliep: het digitaliseren en drukken van mijn coachkaarten. De toegevoegde waarde van mijn getekende versie op memorykaartjes had zich al bewezen. Toch voelde ik de behoefte dit te professionaliseren, echt iets moois neer te zetten en dit breder te verspreiden. 

Het was behoorlijk stretchen, met vallen en opstaan uit mijn comfort zone, maar wat ben ik trots dat het is gelukt! Twee verschillende doosjes met mijn coachkaarten, van begin tot eind eigenhandig gemaakt! En ja, het 3e doosje met thema ‘creatie en innovatie’ komt er aan. Met focus.

Wil je ook aan de slag met de coachkaarten? Kijk hier voor meer informatie.

Set 1

  • Set 2