Biografisch coachen met plezier

Workshop Biografisch coachen met plezier & Post-HBO-opleiding tot Loopbaancoach, Ans van Holst, loopbaanbegeleiding, opleiding & organisatieontwikkeling.

Het loopbaantraject bij Ans was een cadeautje! Zij toont oprechte interesse en weet haar ruime ervaring gericht in te zetten. Door haar open en waar nodig scherpe vragen kreeg ik meer inzicht in mijn talenten en drijfveren. Tijdens het loopbaantraject werd het mij duidelijk dat mijn droom wel degelijk haalbaar was, als ik er maar in geloof.

Het loopbaantraject ging vervolgens naadloos over in de post-HBO opleiding tot Loopbaancoach. Deze individuele opleiding werd door Ans op maat gemaakt en sloot daardoor perfect aan bij mijn persoonlijke stijl en kracht. De rode draad in de opleiding was het werken met de biografische methode en het kernkwadrant.

Tijdens de 2-daagse groepsworkshop Biografisch coachen met plezier werd het biografisch werken verder uitgediept. Ans vormde samen met Ellen van Bruggen een inspirerend en dynamisch trainersduo. Onze levenslijn was de input voor de coachingsgesprekken waarin wij de gespreksvoering met elkaar konden oefenen. Ik raad elke (loopbaan)coach deze workshop van harte aan.

Het loopbaantraject, de opleiding en de workshop gaven mij het laatste duwtje in de rug richting het opzetten van mijn eigen bedrijf Ontwikkelzin!