Individuele trajecten

Ga je graag met 100% focus en volledige aandacht aan de slag? Kies dan voor een individuele training of coaching. Neem gerust contact op via 06-25066776 of saskia@ontwikkelzin.nl en we bespreken de mogelijkheden.

Visuele & Creatieve coaching
Visuele & Creatieve Coaching 
1 op 1 coachtraject van 3 sessies waarin je scherp krijg waar je waar staat, waar je voor gaat en hoe je daar komt.
Lees verder…
Visueel werken
Training Visueel werken
1 op 1 training van 3 sessies waarin jouw tekenvraag centraal staat.
Lees verder…

Coachtraject met een visuele en creatieve aanpak

Geef jouw loopbaan of eigen bedrijf een energieke boost met de visuele coaching van Ontwikkelzin. In drie sessies help ik je bij het inzicht krijgen in je drijfveren en talenten, het verhelderen van je ambities en doelen en het zichtbaar maken van keuzes en vervolgstappen. Lees hier verder…

1 op 1 training Visueel werken

We gaan in deze individuele training in 3 sessies aan de slag met jouw teken-vraag. Dat kan variëren van de vaardigheden van het Zakelijk Tekenen tot de vele toepassingen van visueel werken in jouw dagelijks werk. Alles is mogelijk! Lees hier verder….

Aanpak

We starten met een intake waarin we tijdens een online-meeting van 20-30 minuten jouw vraag scherp krijgen. Op basis daarvan zorg ik voor een traject op maat met inspirerende, passende werkvormen. Mijn werkwijze is toekomstgericht en focust zich op het zichtbaar maken, verhelderen en versterken van al aanwezige talenten en ambities. Lees hier meer over mijn creatieve & visuele aanpak.

Tot snel, Saskia
06-25066776 / Saskia@ontwikkelzin.nl

Individuele Workshop
Visuele Business Coaching
Ontwerp je ontwikkelplan
Workshop zakelijk tekenen
Visieontwikkeling
Training & coaching
In-company trainingen
Coachkaarten