Coaching

Wil je graag reflectie op waar je nu staat en inzicht in welke vervolgstap passend is? Overweeg je een stap te zetten en heb je behoefte aan richting of een duwtje in je rug? Wil je eigenlijk die droombaan nastreven, maar houdt angst je hierin tegen? de coaching van Ontwikkelzin helpt je bij het achterhalen van jouw kracht en passie en geeft je concrete handvatten om de volgende stap te kunnen zetten. Al na één gesprek merk je resultaat!

In mijn gesprekken hanteer ik een oplossingsgerichte en coachende aanpak. Kenmerkend voor deze aanpak is dat je vanuit een gelijkwaardige één-op-één-relatie wordt begeleid bij het achterhalen van de (onbewuste) overtuigingen en drijfveren achter je gedrag. Ook krijg je tijdens de coaching concrete tips en handvatten om de koers uit te zetten en de regie te nemen over je eigen loopbaan. Uiteraard blijf je zelf verantwoordelijk voor wat je met de inzichten en tips doet.

In een sfeer van rust, ruimte en veiligheid krijg je de mogelijkheid zelf de regie te nemen over je eigen loopbaan en jouw ‘ontwikkelzin’ te ontdekken.

 

Coachtraject jezelf in beeld
Individuele trajecten
Passende baan
Sollicitatietips