Werkwijze loopbaantraject

Tijdens een gratis inspiratiegesprek maken we nader kennis met elkaar. Het doel van dit gesprek is helder te krijgen waar jouw behoefte ligt. Op basis daarvan kijken we hoe ik je daarbij kan helpen met passende loopbaanbegeleiding. Uiteraard krijg je na dit gesprek gelijk al wat inspiratie mee.

Als we besluiten met elkaar verder te gaan, spreken we af hoe vaak en wanneer we elkaar zien, met welk doel en resultaat en welke (tijds)investering dat van je vraagt. Je krijgt namelijk ook opdrachten mee die je thuis maakt. Deze opdrachten geven veel input voor de workshop, training of loopbaangesprekken die volgen.

Je krijgt bij Ontwikkelzin oprechte aandacht. Ik kan goed luisteren, sluit aan op jouw behoefte en bied rust en vertrouwen. Met verhelderende vragen en scherpe, maar altijd opbouwende feedback daag ik je uit om het beste uit zichzelf te halen. Mijn optimistische en oplossingsgerichte houding werkt daarbij enthousiasmerend. 

In alle gesprekken, loopbaantrajecten, workshops en trainingen ga ik uit van een aantal overtuigingen, welke zijn terug te vinden in mijn aanpak.

We gaan samen op zoek naar jouw route.

We gaan samen op zoek naar jouw route.