Training Visueel Samenwerken met Zakelijk Tekenen (2 dagen)

Na deze 2-daagse allround training ‘Visueel Samenwerken met Zakelijk Tekenen’ heb je de tools in handen om visueel werken te integreren in je werk. Van procestekeningen en flip-overs tot praatplaten en visuele verslagen.

Aanmelden kan ook via Saskia@ontwikkelzin.nl.

Wat gaan we doen?

We gaan in deze training de diepte in met het Zakelijk Tekenen en de toepassingen daarvan in je werk. Aan bod komt het tekenen van figuren, iconen en abstracte begrippen. We maken procestekeningen, praatplaten en flip-overs en je leert visuele templates te ontwerpen. Ook oefenen we met verschillende manieren van luisteren voor een visueel verslag en leer ik je informatie te filteren en structureren.

Bij deze workshop is het materiaal inbegrepen in de vorm van een Startersset Zakelijk Tekenen. Deze bevat de menukaart Zakelijk Tekenen met veel inspiratie, een fineliner, markers en een schetsboek, waardoor je gelijk kunt beginnen met het toepassen van het visueel werken.

Deze training wordt gegeven in Rotterdam van 10 tot ongeveer 16 uur op:

  • vrijdag 3 april & vrijdag 17 april 2020

Aanmelden kan ook via Saskia@ontwikkelzin.nl.

Teken je mee?

Ik zie je graag bij Canvas Rotterdam aan de Nieuwe Binnenweg 75-c. Inloop is vanaf 9.30 uur en we starten om 10.00 uur. De workshop eindigt rond 16.00 uur.

De kosten van deze 2-daagse workshop zijn € 945,- excl btw. Heb je de introductieworkshop Zakelijk Tekenen via Ontwikkelzin gevolgd? Dan betaal je slechts € 895,- excl btw. Koffie, thee, lekkers en een goede lunch is inbegrepen, net als de Startersset Zakelijk Tekenen met inspiratie en tekenmateriaal.

De locatie is op 12 minuten lopen van station Rotterdam Centraal via de Mauritsweg en op 4 minuten lopen van metrostation Eendrachtsplein (gratis parkeren kan op P+R Kralingse Zoom, metro naar Eendrachtsplein is 8 min). Op en rond de Nieuwe Binnenweg zijn vele leuke winkels en eettentjes te vinden. Uiteraard geef ik je graag nog wat leuke tips.

In deze workshop is plek voor 10 deelnemers. Mocht de workshop vol zitten, dan kijken we samen naar een andere datum. Lukt het niet een ander moment te kiezen, dan krijg je uiteraard je geld terug.

Aanmelden kan ook via Saskia@ontwikkelzin.nl.

Visuele coaching, coachtraject

In-company trainingen