Training Visueel samenwerken

Tijdens de 2-daagse Visueel (samen)werken gaan we echt de diepte in met het Zakelijk Tekenen. Van het tekenen van iconen en figuren tot het oefenen met verschillende manieren van luisteren. En via het filteren van belangrijke informatie naar de technieken om deze informatie visueel te structureren.

Je hebt de introductieworkshop Zakelijk Tekenen al gevolgd of op een andere manier ervaring opgedaan en wilt meer verdieping aanbrengen en toepassingen ervaren. Na deze training weet je hoe je een procestekening, template, visueel verslag of flip-over visueel kan vormgeven en heb je de tools in handen om Zakelijk Tekenen echt te integreren in je werk.

Bij deze workshop is het materiaal inbegrepen in de vorm van een Startersset Zakelijk Tekenen. Deze bevat de menukaart Zakelijk Tekenen met veel inspiratie, een fineliner, markers en een schetsboek, waardoor je gelijk kunt beginnen met het toepassen van het visueel werken.

Deze training wordt gegeven in Rotterdam van 10 tot 16 uur op:

  • vrijdag 27 maart & maandag 30 maart 2020
  • Vrijdag 19 juni & maandag 22 juni 2020

Teken je mee?

Ik zie je graag bij Canvas Rotterdam aan de Nieuwe Binnenweg 75-c. Inloop is vanaf 9.30 uur en we starten om 10.00 uur. De workshop eindigt om 16.00 uur. Aanmelden kan via Saskia@ontwikkelzin.nl.

De kosten van deze 2-daagse workshop zijn € 945,- excl btw. Heb je de introductieworkshop Zakelijk Tekenen via Ontwikkelzin gevolgd? Dan betaal je slechts € 895,- excl btw. Koffie, thee, lekkers en een goede lunch is inbegrepen, net als de Startersset Zakelijk Tekenen met inspiratie en tekenmateriaal.

De locatie is op 12 minuten lopen van station Rotterdam Centraal via de Mauritsweg en op 4 minuten lopen van metrostation Eendrachtsplein (gratis parkeren kan op P+R Kralingse Zoom, metro naar Eendrachtsplein is 8 min). Op en rond de Nieuwe Binnenweg zijn vele leuke winkels en eettentjes te vinden. Uiteraard geef ik je graag nog wat leuke tips.

In deze workshop is plek voor 8 deelnemers. Mocht de workshop vol zitten, dan kijken we samen naar een andere datum. Lukt het niet een ander moment te kiezen, dan krijg je uiteraard je geld terug.

Maatwerk & Verdieping