Creatieve revolutie met Ontwikkelfocus

Je bent een creatieve geest, hebt goede ideeën en ziet veel kansen. Toch lukt het je niet goed jouw ideeën concreet te maken, in de praktijk te brengen en de mensen om je heen hiervoor warm te krijgen. En dat is jammer, want met jouw creatieve kracht is vernieuwing en innovatie absoluut mogelijk!

In het halfjaarprogramma Ontwikkelfocus help ik je in 5 stappen met als resultaat dat jij jouw ideeën kunt vertalen naar concrete stappen en oplossingen. Dat je met jouw creatieve mindset de mensen om je heen besmet. En de eerste stappen zet in een creatieve revolutie!

In stap 1 van Ontwikkelfocus leer ik je hoe je voor jezelf of je team de ‘uitdaging met magnetische aantrekkingskracht’ kunt vinden en verwoorden. In stap 2 help ik je bij het herontdekken van de al aanwezige kwaliteiten, het Ontwikkelpotentieel. Ik geloof er namelijk in dat je met aandacht voor dat wat al goed gaat, je kwaliteiten kunt maximaliseren en een open mindset stimuleert.

Dankzij die open mindset en de creatieve denktechnieken in stap 3 vind je nieuwe invalshoeken, ideeën en oplossingen. Vervolgens ga je in stap 4 al die toffe ideeen omzetten in concrete vormen en onderzoeken wat en wie er nodig is om in actie te komen. Na stap 5 beschik je een mooie Ontwikkelstrategie met haalbare doelen en stappen en heb je een Ontwikkeldashboard ontwikkelt waarin jij je vorderingen bijhoudt.

Het resultaat is dat jij (of jouw team) de creatieve mindet kunt aanzetten om met Ontwikkelzin, lef en energie uitdagingen vol vertrouwen aangaat.

Start ook een creatieve revolutie en zet hier de eerste stap!

Wil je liever dat ik de rol op mij neem om voor een creatieve revolutie in jouw organisatie te zorgen? Laat het mij weten! Tijdens een kopje koffie of thee bespreek ik graag op welke manier ik kan bijdragen.