Workshop Creatief Denken

Wil jij ook ervaren wat creatief denken je kan brengen? Door middel van verschillende oefeningen maak je kennis met het stretchen van je brein, het anders waarnemen en de kracht van de verbeelding.

In deze workshop neem ik je mee in een avontuurlijke tocht door je eigen brein. Je krijgt meer inzicht in de werking ervan en ervaart hoe jouw brein soms een loopje met je neemt.

Met de oefeningen in deze workshop lukt het je jouw eigen overtuigingen in twijfel te trekken, creatief denken toe te passen en te komen tot nieuwe invalshoeken en ideeën. Uiteraard maak je ook kennis met verschillende creatieve denktechnieken en prikkelend werkvormen.

Deze introductieworkshop vindt plaats op vrijdagochtend van 10 tot 12 uur in Rotterdam op:

  • Vrijdag 17 januari 2020
  • Vrijdag 3 april 2020
  • Vrijdag8 juni 2020.

Doe je mee?

Ik zie je graag bij Canvas Rotterdam aan de Nieuwe Binnenweg 75-c. Inloop is vanaf 9.30 uur en we starten om 10.00 uur. De workshop eindigt om 12.00 uur. De kosten van deze workshop zijn € 79,- ex btw (dus € 95,59 incl btw). Koffie, thee en lekkers is inbegrepen.

In deze workshop is plek voor 8 deelnemers. Mocht de workshop vol zitten, dan kijken we samen naar een andere datum. Lukt het niet een ander moment te kiezen, dan krijg je uiteraard je geld terug.

De locatie is op 12 minuten lopen van station Rotterdam Centraal via de Mauritsweg en op 4 minuten lopen van metrostation Eendrachtsplein (gratis parkeren kan op P+R Kralingse Zoom, metro naar Eendrachtsplein is 8 min). Op en rond de Nieuwe Binnenweg zijn vele leuke winkels en eettentjes te vinden. Uiteraard geef ik je graag nog wat leuke tips!

Maatwerk & Verdieping