Creatieve & Visuele werkvormen (1 dag)

De inspiratieboost voor Trainers, adviseurs en facilitators! Wil jij ook ervaren hoe je met inspirerende werkvormen de creatieve en visuele denkkracht kunt vergroten? In deze workshop neem ik je mee op een avontuurlijke tocht langs verschillende werkvormen en leg ik je uit hoe jij deze kunt ontwerpen en toepassen.

Aanmelden kan ook via Saskia@ontwikkelzin.nl

Wat gaan we doen?

Je krijgt meer inzicht in de werking van het brein en ervaart hoe jouw brein soms een loopje met je neemt. Ook ervaar je de kracht van visueel werken en de vele toepassingen hiervan.

Je maakt kennis met verschillende creatieve denktechnieken en prikkelende, visuele werkvormen en krijgt tips hoe je deze kunt ontwerpen en toepassen. Deze workshop duurt 1 dag en vindt plaats in Rotterdam op:

  • vrijdag 12 juni 2020

Doe je mee?

Inloop is vanaf 9.30 uur en we starten om 10.00 uur. De workshop eindigt rond 16.00 / 16.30 uur. De kosten van deze workshop zijn € 495,- ex btw (dus € 598,95 incl btw). Koffie, thee en een heerlijke lunch is inbegrepen.

Ik zie je graag bij Het Coachhuis Rotterdam / Seven Fields aan de Wijnhaven 36. De ingang is via lunchroom New Fork, bij binnenkomst rechts hangt een dagscherm met de ruimte die is gereserveerd voor de workshop. 

De locatie is op 5 minuten lopen van trein- en metrostation Blaak. Kom je met de aute dan kun je het beste gratis parkeren op P+R Kralingse Zoom, je bent dan in 6 minuten op metro Blaak. Je kunt ook op loopafstand betaald parkeren in de garage van The Red Apple aan de Wijnbrugstraat 22 (kosten zijn €2 per 50 minuten). 

In deze workshop is plek voor 10 deelnemers. Mocht de workshop vol zitten, dan kijken we samen naar een andere datum. Lukt het niet een ander moment te kiezen, dan krijg je uiteraard je geld terug.

Maatwerk & Verdieping