Creatieve & Visuele werkvormen (1 dag)

Wil jij ook ervaren hoe je met inspirerende werkvormen de creatieve en visuele denkkracht kunt vergroten? In deze workshop neem ik je mee op een avontuurlijke tocht langs verschillende werkvormen en leg ik je uit hoe jij deze kunt ontwerpen en toepassen.

Je krijgt meer inzicht in de werking van het brein en ervaart hoe jouw brein soms een loopje met je neemt. Ook ervaar je de kracht van visueel werken en de vele toepassingen hiervan.

Je maakt kennis met verschillende creatieve denktechnieken en prikkelendE, visuele werkvormen en krijgt tips hoe je deze kunt ontwerpen en toepassen. Deze workshop duurt 1 dag en vindt plaats in Rotterdam op:

  • Vrijdag 27 maart 2020
  • vrijdag 12 juni 2020

Doe je mee?

Inloop is vanaf 9.30 uur en we starten om 10.00 uur. De workshop eindigt rond 16.00 / 16.30 uur. De kosten van deze workshop zijn € 495,- ex btw (dus € 598,95 incl btw). Koffie, thee en een heerlijke lunch is inbegrepen.

In deze workshop is plek voor 10 deelnemers. Mocht de workshop vol zitten, dan kijken we samen naar een andere datum. Lukt het niet een ander moment te kiezen, dan krijg je uiteraard je geld terug.

De locatie is in het centrum van Rotterdam op loopafstand van metrostation Blaak (gratis parkeren kan op P+R Kralingse Zoom, metro naar Blaak is 8 min). In de buurt zijn vele leuke winkels en eettentjes te vinden. Uiteraard geef ik je graag nog wat leuke tips!

Maatwerk & Verdieping